Al deze behandelingen worden gedaan op de lengte van uw eigen natuurlijke nagels. Bij een natural nail behandeling worden de nagels dus niet verlengd. De genoemde prijzen zijn van toepassing op een short tot medium lengte van de natuurlijke nagels. Bij een langere lengte zal er een toeslag gerekend worden van €7,50(L) - €10,-(XL)


Gellak

Heeft u sterke natuurlijke nagels waarbij een versteviging niet nodig is? Dan kunt u kiezen voor enkel gellak op de nagels. Deze behandeling bestaat uit een manicure , een dun laagje clear rubberbase waarna een kleur gellak naar keuze word geplaatst.

€35


Rubberbase

Rubberbase behandelingen zijn zonder verlenging. Geschikt voor 'normale', stevige en sterke natuurlijke nagels. Bij het bijwerken wordt het product voor 80-95% weggefreest om vervolgens weer de nagel correct op te bouwen. Hierdoor worden er alleen nieuwe set prijzen gerekend. 

Clear / Nude 

€45

 

Clear / Nude met gellak

€50

 

Handpainted french

+ €7,50

 

Manicure deluxe

+ €10

 

BIAB

Bij het bijwerken wordt het product voor 80-95% weggefreest om vervolgens weer de nagel correct op te bouwen. Hierdoor worden er alleen nieuwe set prijzen gerekend. BIAB is geschikt voor 'normale' of wat dunnere/slappe natuurlijke nagels.

 

Clear / Nude  

€45

 

Clear / Nude met gellak

€50

 

Handpainted french

+ €7,50

 

Manicure deluxe

+ €10

 

FIAB

Bij het bijwerken wordt het product voor 80-95% weggefreest om vervolgens weer de nagel correct op te bouwen. Hierdoor worden er alleen nieuwe set prijzen gerekend. FIAB is vooral geschikt voor broze, dunne of slappe natuurlijke nagels. Ook geschikt voor nagels waarbij BIAB niet stevig genoeg is. 

 

Clear / Nude 

€45

 

Clear / Nude met gellak

€50

 

Handpainted french

+ €7,50,-

 

Manicure deluxe

+ €10

 

Verwijderen of repareren van een natural nail behandeling

Verwijderen zonder nieuwe set: €15
Verwijderen met nieuwe set andere behandeling: €10 
Reparatie: vanaf €3 per nagel