Behandelingen


Geen enkel paar handen zijn hetzelfde en daarom kunt u bij Blicious uit verschillende behandelingen kiezen die het beste passen bij uw wensen en nagels. 

Rubberbase

Rubberbase is zoals de naam al zegt een rubberachtige gel waarmee je de natuurlijke nagel kunt verstevigen. Rubberbase is eigenlijk een vervanging van de gewoonlijke basecoat. Het heeft een optimale hechting waardoor er niet snel lifting ontstaat. Rubberbase is heel flexibel en daarom erg geschikt voor 'natuurlijke' korte nagels. Als je van jezelf lange stevige nagels hebt, dan zou rubberbase nog net dat beetje extra versteviging kunnen bieden. Je kunt hiermee een kleine bolling opbouwen zodat je de nodige stevigheid krijgt waardoor gellak mooi en lang kan blijven zitten. 

Zijn uw nagels wat dun en broos of wilt u enige lengte? Dan zou BIAB of FIAB een betere keuze voor u zijn.

BIAB & FIAB

BIAB betekent 'builder in a bottle', oftewel buildergel in een flesje. De BIAB die in de salon wordt gebruikt is sterker dan de rubberbase maar minder sterk dan harde buildergel. Daarom leent BIAB zich perfect voor 'natural nail' behandelingen waarbij een natuurlijk uitziende nagel wordt gecreëerd. De behandeling is vrijwel hetzelfde als die met rubberbase alleen is BIAB steviger en dus duurzamer. Dit product kan worden verwijderd door de BIAB er af te weken of er af te frezen.

FIAB betekent 'fibergel in a bottle'. Fibergel is een buildergel waar kleine stukjes glasvezel in zitten. Door de stukjes glasvezel is deze optie sterker dan BIAB. De behandeling zelf is wel geheel hetzelfde als de BIAB behandeling. In tegenstelling tot BIAB kan FIAB niet worden afgeweekt en dienen de nagels met de frees te worden verwijderd.

Gel

Wanneer u kunstnagels met enige verlenging wilt dan kunt u bij Blicious kiezen voor een gel behandeling. Gelnagels worden gemaakt met een buildergel of fibergel, waarbij fibergel iets steviger is dan de buildergel door de glasvezels die erin zitten. Je kunt met gel zoveel verschillende kanten op. Je kunt er bijvoorbeeld hele natuurlijk uitziende nagels mee creëren, maar je kunt er ook ingewikkelde designs mee maken zoals inlay nagels. Gel hardt uit door de nagels ongeveer 60 seconden in een uv/ledlamp te doen.

Het voordeel van gelnagels is dat ze flexibel zijn en daardoor minder snel zullen breken. Gelnagels glanzen zo ontzettend mooi, ook heb je minder last van een penetrante chemische geur zoals bij acryl.

Gelnagels zijn in tegenstelling tot BIAB niet af te weken. Ze zullen daarom verwijderd moeten worden door ze met een frees eraf te vijlen.