Welkom

Welkom op de website van Blicious. Mijn naam is Belinda van der Weck - Jordanoski, ik ben 34 lentes jong en een gecertificeerd allround nagelstyliste gevestigd in de wijk De Akkers aan de rand van Vogelenzang te Spijkenisse.

 

Blicious houdt zich de afgelopen tijd vooral bezig met natural nail behandelingen. Deze behandelingen zijn gericht op het behoud van gezonde natuurlijke nagels d.m.v kunstproduct zoals Biab. Maar bij Blicious kunt u ook terecht voor rubberbase, hard gel of nailart op de nagels. Raadpleeg de pagina behandelingen om te lezen welke behandelingen ik precies aanbied en wat deze inhouden.

 

Als nagelstyliste vind ik persoonlijke aandacht erg belangrijk. Onder het genot van een kopje thee of koffie, met op de achtergrond een lekker muziekje, maak ik graag een kunstwerk van uw nagels. In mijn werk streef ik naar perfectie en zal ik er dan ook alles aan doen om u tevreden de deur uit te laten gaan. Ik sta open voor naildesign ideeën en kijk graag samen met u naar wat mogelijk is.

Lees hier hoe nagelsalon Blicious is ontstaan.

Voor afspraken of meer informatie, neem dan contact met mij op. 

Hope to see you soon!